За мен

Търсиш различен и цялостен подход към здравето си?

Омръзна ти да те гледат на парче!

Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност и отговорност.

Готов ли са за промяна? Промяна отвътре – навън!

Искаш да се освободиш от стреса, болката, ненужните  страхове?

Търсиш начин да се почувстваш в хармония с хората, които те заобикалят и най-важното със самия теб?

Искаш да се поддържаш в добро физическо, ментално и духовно здраве?

Чувстваш, че нещо в тялото ти не е наред, то подава различни и странни сигнали – симптоми, които многократно и безрезултатно си се опитвал да лекуваш, то тогава си попаднал на правилното място!

И аз ще съм дълбоко привилегирована и удовлетворена, да подам ръка и да помогна на всеки, който има това желание, разбира се, да поеме и извърви своя път на промяната!!!
И така…Здравей!

Аз съм Татяна Манчева, практикуващ Боуен терапевт към Австралийската академия по Боуен терапия, член на “Българска асоциация по Боуен Терапия“, завършила съм сертификационни курсове по: терапия с Австралийски цветни есенции, Рейки, Анатомия, физиология и кинезиология към НСА, Биоенергиен коучинг към Германската академия по Енергийна медицина и Биоенергетика. Така бих се описала сега, след пътя на собствените си промени… път, по който продължавам да вървя. Иначе зад гърба си имам и др., съвсем различни от сегашния ми път, дипломи, квалификации и опитности…  

И ето ме тук, за да споделя с теб знанията и опита си.

Вярвам в силата на информирания избор. Във всеки миг от живота си ние стоим на прага на едно ново начало. Ние контролираме живота си – можем да променим начина, по който се храним, чувстваме, живеем. Ние решаваме, кое е най-доброто за нас. Всяка една минута, ние правим избор… да бъдем здрави или да се храним неразумно, да се ядосваме за дребни неща или да намерим начин да се успокоим, да спортуваме или да седим пред телевизора, да бъдем балансирани или не. Просто е! И зависи от нас!

Промяна на реалността няма да има, ако не преведем нашите ментални осъзнавания на ниво действия, на ниво живеене, на ниво правене. Промените в живота са резултат на промени в мисленето и в поведението ни, на различни действия от навиците ни до момента. Ако искаме промяна – правим я! Само тогава идват резултатите. Силата на промяната, на себеусъвършенстване и себеразвитие е в ръцете на всеки един от нас. Защото, за да се движим напред и да променяме света, трябва първо да се погрижим за СЕБЕ си…

Болестите, отделните симптоми, емоционалните проблеми ни помагат да разберем, че сме се отклонили от пътя си.

Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното неравновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб! За съжаление не винаги без помощ можем да се върнем на пътя си. И аз съм тук, за да ти помогна да събудим лекарят вътре в теб!
Първото и най-важно условие за всеки успех е човек да го поиска. Аз не мога сама да внеса промените в живота ти, но мога да бъда катализатора за промяна в него, във физическото, емоционалното, менталното тяло, катализатора за процесите на самолечение и възстановяване!(виж повече инфо КАК - тук)
Ако нещо не се получава елате да опитаме заедно.

С любов Татяна,
Бъдете здрави!

 

Share
error: Content is protected !!