Повече инфо за мен – КАК?

 

И както вече споменах в предишната страница (за мен) – Първото и най-важно условие за всеки успех, е човек да го поиска! Аз не мога сама да внеса промените в живота ти, но мога да бъда катализатора за промяна в него, във физическото, емоционално, ментално тяло, катализатора за процесите на самолечение и възстановяване!

Това, което правя с техниката БОУЕН, например, е да стимулирам собствените механизми, които тялото има за саморегулация и възстановяване, по-нататъшните промени, които то инициира са на база на неговите възможности. Това е и причината, поради която един човек може да се възстанови много бързо, но на др. ще му трябва повече време – потенциала е различен (зависи от възраст, пол, хранителен и двигателен режим, социални фактори, заобикаляща среда, психосоматика). Психо-емоционалните фактори са от особено значение – ако физиката влия на психиката, то много по-силно психиката влияе на физическото тяло. Именно тук на помощ идват цветните есенциите, които действат на емоционално ниво и освобождават от отрицателни чувства и мисловни нагласи, складирани в подсъзнанието. Есенциите действат нежно и в същото време силно върху емоционалното и умствено състояние, дават усещане за вътрешен мир, яснота, фокус, благополучие и ново ориентиране към по-висшата ни мъдрост.

За кого са цветните есенции?

Цветните есенции са предназначени за всички, които желаят да развиват повече добродетели, да постигнат емоционално и духовно здраве, вътрешен мир, любов, хармония и благополучие. Те повишават вибрациите на човека, като повлияват различни негативни емоции, негативни мисли, емоционални травми.

През последните години настъпиха много промени в нашето осъзнаване за себе си и света, повишаването на вибрациите на земята, пробуждане на духовността, повишаване на чувствителността към фините енергии, което води и до еволюиране на растенията, като форма на лечение. Днес въпреки развитието на съвременната медицина и създаването на „по-модерни“ лекарства, хората все повече се обръщат към използването на природни средства, защото по-силно усещат тяхната вибрация, освен това като енергия те са абсолютно безвредни, няма риск от предозиране, алергия или непоносимост и може да се приемат от хора на всяка възраст: бебета, деца, бременни жени, възрастни.

Всяка цветна есенция носи енергийния отпечатък (индивидуален подпис) на цветето, това са вибрационни течности, ново поколение вибрационна медицина, която няма аналог в лекуването на нашите емоции. Те имат мощно и нежно въздействие чрез фини вибрации, върху енергийното тяло на човека, а от там и на физическото тяло. Когато абсорбираме тази течност в тялото си (обикновено, като капки под езика), но има и др. методи, тази вибрация преминава в нашата система, така, че да „чуем“ посланието, което растението трябва да ни донесе. Можете да си го представите, като да научите песента на растението, което ни помага да променим начина, по който се чувстваме.

Цветните есенции помагат да:
⇒ промените поведението и мисловните модели;
⇒ намерите психо-емоционален баланс;
⇒ отключите пълния си потенциал.

Много важно е да се отбележи, че Цветните Есенциите се пият осъзнато и когато сте готови за промяна!!! (повече за есенциите може да прочете на страниците за Австралийски цветни есенции)

Ако нещо не се получава елате да опитаме заедно.

С любов Татяна,
Бъдете здрави!
Share
error: Content is protected !!