Нови комбинирани Австралийски есенции с грижа за децата и родителите

Иън Уайт и ABFE отново ни изненадаха с нови разработки. Шест нови комбинирани есенции от цветята на Австралия за нашите малчугани и родителите им.

Когато за пръв път Иън Уайт стартира ABFE, целта му, казва той, е била всяко домакинство да ги има, така че всички членове на семейството да се радват на по-добро качество на живот. Най-много е желал децата да бъдат възпитавани с есенциите на ABFE, за да поддържат сърцата си отворени и да имат смелостта, силата и ентусиазма да се справят с предизвикателствата си и да следват и преследват своите цели и мечти. Тази нова гама е поредната важна стъпка за изпълнение на тази визия.

Есенциите на ABFE действат изключително бързо върху децата, тъй като децата нямат толкова много емоционални блокове и бариери, колкото възрастните. Нещо повече, есенциите действат много дълбоко, но въпреки това са нежни, което ги прави идеално средство за деца и бебета.

След многократни запитвания и молби от страна на родители към ABFE, за изготвяне на готови комбинации от Австралийските цветни есенции за справяне с много често срещани проблеми, възникващи у децата им, се ражда новата гама есенции насочени към грижа за децата и родителите, които искат нещо да им даде тласък и малко емоционална свобода. Това са:

  1. Bossy Boots
  2. Dream Time
  3. Fusspot
  4. Mumma Mojo
  5. Sibling Harmony
  6. Toddler Tamer

Bossy Boots Remedy Essence

Това е фантастично средство за подпомагане на децата да бъдат по-малко властни.

Комбинацията е за деца с много голяма, доминираща личност, които обичат да отговарят и да казват на другите какво да правят. Помага на човек да бъде отворен за нови преживявания и начини за правене на нещата, справя се с всяка мания, помага на перфекциониста, който е напълно нещастен, освен ако нещата не са такива, каквито те смятат, че трябва да бъдат и където всеки трябва да го направи по своя начин. Включени са есенции за инат, егоцентризъм и по-голяма отвореност към нуждите на хората около тях.

Dream Time Remedy Essence

Подготвянето на децата да забавят темпото и да се приготвят за лягане много често е голямо предизвикателство за доста родители. Тази комбинация от австралийски цветни есенции помага да се постигне това, като се работи на много различни нива.

В състава на комбинацията е добавена Black-eyed Susan, която помага на децата, особено на тези, които винаги са „в движение“, да се отпуснат, да станат мирни, да станат спокойни и да се приготвят за лягане. Това е есенцията за дете, което винаги се интересува и е любопитно за всичко и не иска да си ляга, в случай че пропусне нещо.

Добавени са и есенции, които помагат за защитата на тези чувствителни същества от улавянето на негативизъм от средата, в която се намират.

FussPot Remedy Essence

Прекраснa есенция за превръщане на дете, което е бдително, негъвкаво, контролиращо и педантично, в отворено за промяна, по-спокойно за това как стоят нещата. Намалява броя на реакциите на тръшкания, ако нещата не са идеални за тях. Освен това е подходяща за деца, които решават, че не харесват нещо, преди дори да са го опитали. Фантастично за упорита контролираща личност. Засилените чувства на вътрешен мир са често срещан резултат от тази есенция.

Mumma Mojo Remedy Essence

Тази есенция е създадена, за да подпомогне майчинството да стане по-лесно и радостно, за да придадете на мама малко повече елегантност, устойчивост, спокойствие и обновление. Укрепва връзката между майката и нейното дете или деца. Подобрява нейната интуиция и облекчава всяка тежест на отговорност и претоварване. Доста важно е също, че помага на майката да обръща внимание и да се грижи за собствените си нужди, а не само за семейството си.

Sibling Harmony Remedy Essence

Тази есенция не само създава братска любов, но и братска и сестринска любов. В състава й са включени Австралийски цветни есенции, които не само ще повишат качествата на прошка, състрадание и осъзнаване на нуждите на другите, но също така ще помогне да се освободи несигурността, негодуванието, злобата и най-важното – ревността. Препоръчва се да се използва, както преди, така и след раждането на нов брат или сестра, особено ако е за първородно дете.

Toddler Tamer Remedy Essence

Една чудесна комбинация от Австралийските цветни есенции за успокояване и утеха на разстроено дете, особено ако то се размеква или „го губите“. Може също така да се помисли за тази есенция, ако забележим някой от ранните предупредителни признаци на истерия и предстои тя да се разгърне. В състава й са включени есенции, с които да се постигне не само спокойствие и баланс, но и да се обърне към бунтарството, разочарованието, ината и всяко съпътстващо ниво на манипулация. За щастие есенцията може да действа много бързо!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 мисли относно “Нови комбинирани Австралийски есенции с грижа за децата и родителите”

Share
error: Content is protected !!