Новите Австралийски есенции. “Boost Essence”- справяне с промяната

Boost Essence

Справяне с промяната

Чувствам се сигурeн и успокоен

Boost Essence е специално създадена, за да ви подкрепи и да ви засили през тези променящи се и предизвикателни времена при справяне с глобалната пандемична криза. Избрах такива есенции, за да помогна за създаване на усещане за безопасност, сигурност, баланс и устойчивост.”  Иън Уайт

Тази  есенция е специално формулирана, за да ни подкрепи и засили през тези променящи се, предизвикателни и несигурни времена, през които сега преминаваме – на глобалната пандемична криза.

Иън Уайт казва, че сега имаме голяма нужда и полза от това да можем да останем много заземени и свързани със Земята и Природата. Това е особено важно за много хора по света, които са в режим на блокиране в апартаменти, много етажи над земята, които не могат по закон или не искат, тъй като се страхуват от Covid_19, да излязат сред природата. За това в комбинацията е включена Sundew.

От толкова много месеци по целия свят има всеобхватна енергия на паника и страх с всяка излъчена новина, водеща с броя на новозаразените хора и колко са умрели този ден.  Ето защо към Boost Essence е добавена и Fringed Violet, за да осигури психическа защита, така че да не приемаме върху себе си тези негативни вибрации. Това е особено така за всички хора, които са много чувствителни към други хора и енергии. Толкова много от децата и тийнейджърите днес, родени през това хилядолетие, се вписват в тази категория на прекалено чувствителни.

Добавена е разбира се и Crowea, тъй като мнозина изпитват загриженост  за всички хора в други общности и страни, засегнати от тази криза и особено за техните близки. Тази есенция има много успокояващ и балансиращ ефект и за когато се чувстваме „не съвсем на място“.

В комбинацията присъства и Bottelebrush, за да ни помага да се справим, когато сме в разгара на промените и това със сигурност е най-голямата промяна, през която са преживели повечето хора на планетата. Все още съществува голяма несигурност за това колко дълго ще продължи и за социалните и икономически последици от това, което ще последва.

В традиционната китайска медицина скръбта и тъгата са емоциите, за които се наблюдава, че оказват влияние върху фините енергии около белите дробове. Едно от най-дълбоките  от всички Австралийски есенции е Sturt Desert Pea, която работи толкова мощно върху тези две емоции. Наблюдава се, че има много повече мъже, които са засегнати от Covid_19, отколкото жени. Между другото, мъжете обикновено са много по-склонни да задържат скръб и тъга, отколкото жените. Въпреки, че вероятно повечето от нас задържат тази емоция в различна степен. До сега Иън никога не е добавял Sturt Desert Pea към никоя от другите си комбинации и обикновено го предписва на своите пациенти, като моноесeнция.

Ако статията ви е харесала, ударете един лайк, споделете я с приятели, за да сме полезни на още хора или like👍-нете страницата ми

Благодаря! Бъдете здрави и усмихнати!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
error: Content is protected !!