Нещо интересно, което няма да прочетете другаде – Fringed Violet, Австралийски цветни есенции

Днес искам да споделя за едно от цветята, което най-много ме привлича от Австралийските цветни есенции. Нежно, сияйно, сякаш шепне „Прегърни ме, аз съм тук, за да те пазя“…

Fringed Violet /Thysanotus tuberosus/, ние, цветните терапевти, го наричаме цветето на аурата.

Това е и едно от основните му действия – да възстанови аурата на човек, когато е била увредена от някакъв шок или травма. Неочаквано събитие, загуба на любим човек, лоша новина – Fringed Violet ни помага да се възстановим от шока, преди той да се е отразил на вътрешния ни мир. Понякога стресът от лоша новина може да се запази в тялото седмици наред, и не е необичайно известно време след това събитие да се появи екзема или обрив.

Чували сте изразът „да излезеш извън кожата си“. Това си е съвсем точно и буквално, когато човек изпита някаква уплаха. Fringed Violet или Emergency essence, в чийто състав участва и Fringed Violet, e препоръчително да се дава на всеки, който е претърпял катастрофа или е свидетел на това, тъй като дори и да няма признаци на шок, е твърде възможно да се появят закъснели ефекти. Хората преживели тежък шок, се възстановяват много по-бързо, ако приемат Fringed Violet. Аз например, винаги имам в чантата си есенцията Emergency, която се използва във всякакви спешни случаи и не само, писала съм преди за нея.

Аурата може да бъде увредена и от електромагнитно излъчване на далекопроводи и др. излъчватели. Клетките в човешкото тяло се въртят по часовниковата стрелка, но подобни негативни влияния могат да обърнат посоката им на въртене, което е предпоставка за влошено здраве и понижена жизненост.

Fringed Violet помага, в комбинация и с други от цветята, след побой и изнасилване.

Аурата на бебето остава отворена известно време след раждането, също както и фонтанелата. Поради тази причина са и съветите от нашите баби и акушерките, в миналото, бебето да не се изнася от дома в продължение на шест седмици след раждането. С Fringed Violet тази мярка отпада, тъй като есенцията дава незабавна защита. Затова можем да капем Fringed Violet на фонтанелата на бебето в продължение на няколко дни, още след раждането му, което помага да се затвори аурата му за негативни влияния и можем да сме спокойни при изписването му, ако го изкарваме преди 40-тия ден, при т.нар. ритуален празник – погача.

Тази есенция е много добър избор при бременни и родилки, тъй като раждането обикновено е периодът, в който човек е най-податлив и чувствителен, а есенцията дава психическа защита и намалява податливостта на човек към влиянието на други хора, напр. разкази за ужасяващи и тежки раждания. Много жени казват, че след приема на Fringed Violet не срещат повече такива разказвачи, нито техните истории, което ни доказва, тезата, че Австралийските цветни есенции, не работят само на ментално и физическо ниво, но и създават или премахват ситуации, хора, събития в нашия живот.

Fringed Violet е и за чувствителни хора, които не обичат да бъдат докосвани, отлична е за тези, които се чувстват „изсмукани“ от околните, за хората чувствителни на енергията на околните (напр. от хюмандизайна типа рефлектор или прожектор), които несъзнателно абсорбират физическите и емоционалните дисбаланси на другите.

Fringed Violet е едно от цветята подходящо за терапевти, лекари, масажисти, рехабилитатори, тъй като те цял ден работят, срещат се с различни хора, изслушват тяхната болка и страдания.

Или обобщено и накратко Fringed Violet помага при:

  • предпазва от „лоша” енергия;
  • за психическа защита, подпомага възстановяването на увредена аура;
  • при страх от непознати, страх от други хора;
  • при чувствителни хора, които не обичат да бъдат докосвани;
  • при съпреживяване на чужди болка, мъка, страдания.

За повече въпроси и консултация, може да се свържете с мен.

Ако статията ви е харесала, ударете един лайк, споделете я с приятели, за да сме полезни на още хора или like👍-нете страницата ми

Бъдете здрави и се обичайте!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
error: Content is protected !!