Късно лято в близост до морето, ритрийт 21-24 Септември

Защо ритрийт?

През 2023-та стартирахме поредица от ритрийти извън София. Планът е да има поне по един на сезон.

Концепцията е следната: ще съчетаем преживелищна, енергийна, трансформационна работа, баланс на всички нива – физическо, емоционално, ментално и духовно, в малка група, с ВИП изживяване на места, които са красиви, уютни и уединени.
Темите и местата в ритрийите не са случайни.

Изцяло преживелищни: няма да имаме лекции и презентации, просто ще преживяваме всеки миг.

Пролетния ни ритрийт в Родопите, под името “Опознай себе си, за да се обикнеш!” мина чудесно! Сформира се невероятна група от чудесни хора, с които вибрирахме на една честота и продължаваме да комуникираме и до ден днешен. Престоя ни сред природата, на това чисто, тихо и уединено място с прекрасни домакини ни зареди с много положителна енергия. Практиките, разходките, общуването ни един с друг, със сигурност донесоха и оставиха у всеки от нас частица прекрасни спомени, промени, база за по-нататъшно себеразвитие и размисли.

Какво предстои?

Лятно-есенен ритрийт покрай морето 21-24 Септември .

Темата през септември:

„ДУХЪТ НА ЖЕНАТА“

„Жената е дизайнерът. Вие сте дизайнер на времето и пространството и дизайнер на човека: утрешният човек или детето; на днешния човек, по-точно на вашия партньор и на мъжете от вчера, тоест на вашите предци. Цялото общество теоретично и реално се основава на ума и духа на жената. “
„За една жена има едно важно нещо в живота, което трябва да научи от детството – да усвоява, трупа и съхранява енергия. Това е целта й. За един мъж тя е извор на жива вода, към която се връща отново и отново, за да се изпълни със сила. Уморена жена не може да помогне на мъж да се възстанови. Тя, като изсъхнал кладенец, не е в състояние да утоли жаждата на страданието.
Нещата, които предизвикват вътрешен конфликт и негативни емоции, не са подходящи за жена. Всичко, което една жена прави, трябва да прави с любов. Заради себе си, заради семейството си, за да изпълниш основната си цел. Всичко, което доставя удоволствие на една жена и позволява да придобие хармония – пеене, рисуване, танци, музика, изработка. Ако иска да го направи, нека го направи. Жената има важната мисия да бъде неизчерпаем енергиен източник на радост, оптимизъм, красота, светлина за цялото семейство.
За всяка жена е важно да знае, че е красива. Създава усещане за пълнота. От любвеобилни думи и признание за красота, жената става мека, нежна, игрива и цъфти още повече. Умният мъж знае как да помогне на любимата жена да стане още по-красива. Колкото повече се грижи за една жена, толкова по-великолепно цъфти и изпълва мъжа с енергията си.
Жената е огнище, което се нуждае от огън…”
Йоги Бхаджан
За това мили дами правим този ритрийт да откриете своята вътрешна светлина, радост, творчество, мъдрост, интуиция, любов! Да видите и събудите ЖЕНАТА в себе си!

Какво ще получиш, ако се запишеш?

 • ще си подариш лично време – само за себе си!
 • ще се свържеш с тялото, сетивата, чувствеността и ефирността си!
 • ще се свържеш с жената в теб и интуицията си!
 • ще се освободиш от физически и енергийни блокажи!
 • ще подхраниш тялото, сърцето и духа си!
 • ще презаредиш батериите, така че енергията да блика от теб!
 • ще се заявиш с увереност и самочувствие като ЖЕНА!

Какво ще правим?

Ще пишем приказка – Твоята, Нашата, Лятно-Есенна, Морска, Женска приказка!!! Във времето на Есенното равноденствие – време за балансиране и равносметка на прага на изминалото лято, но с възможност да съберем още слънчеви лъчи и още морски гледки.

Всички практики, които ще преживеем през тези четири лазурни дни са методи към пречистване, настройка и баланс на всички нива – физическо, емоционално, ментално и духовно!

Женските енергийни практики са път, водещ до положителна промяна на всяко ниво в живота: партньорство, кариера, хората, с които общуваме ежедневно.

 • ще правим йога (виж тук) близо до морето;
 • ще дишаме сутрешните морски йодни пари;
 • ще медитираме (виж тук), ще обърнем внимание на чакрите, зад всяка ,от които стои ендокринна жлеза и работата с тях повлиява благоприятно хормоналния баланс;
 • ще усетите върху себе си какво е Боуен (виж тук);
 • ще преминете през вибрацията на звукотерапията (виж тук) ;
 • ще си направим едно цветно приключение с вторите най-широко разпространени цветни есенции в света, след Баховите – Австралийските цветни есенции (виж тук);
 • ще си направим женска работилничка, където всяка ще твори и ще си тръгне с малък истински спомен, който да отнесе със себе си;
 • ще релаксираме, ще се разхождаме – на енергийни места (Бегликташ), ще хапваме лека, вкусна, домашна храна, приготвена с любов за нас, ще се смеем, ще творим, ще се заземим и заредим с енергия от земята, луната, слънцето и морето!!!

Мястото

Изумителната каменна къща в Созопол

Ще сме заобиколени от красота, уединение, и усещане за живия живот.

С прекрасна градина, басейн, всички удобства на съвременен дом и невероятна гледка към залива.

Храната ще е домашна, вегетарианска храна, приготвена с много любов за нас.

Изобщо, усещането ще е ВИП!

Програмата ще бъде основана на максимално съприкосновение с природата, освежаващия полъх на вятъра и мириса на морето. Заниманията ще бъдат на открито в близост до морето, покрай басейна, на поляната, на верандата или ако времето или практиката са неподходящи за навън, то ще практикуваме в просторния хол с високи тавани и камина.

Настаняването не е самостоятелно.

Максимален брой на групата 10 човека.

Побързайте! Местата са ограничени.

Линк към събитието във Фейсбук:https://fb.me/e/wD6JTOXh

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
error: Content is protected !!