Готови за лятото с Австралийски цветни есенции. Слънчеви лъчи и пътешествия

Лятото е вече тук с пъстрите му багри, с тъй мечтания лъч, след дългото стоене в къщи под карантина. Всички вече изгаряме от нетърпение да поемем на някъде, да излезем сред природата, да се излегнем на плажа.

Но за съжаление го има и момента, в който, слънцето често ни създава проблеми – изгаряния, екземи, петна, зачервяване на очите.

Как да се справим с подобен дискомфорт?

В Австралийските цветни есенции има едно малко, красиво цвете, наречено Mulla Mulla, родено в недрата на пустошта (в пустинята на централна Австралия, най-горещата точка на континента). То съчетава в себе си силата на небесния огън и способността да се предпазим от разрушителната му сила, за това и свойствата му са свързани  с горещината и огъня.

Като лекарство се използва за физическо и емоционално възстановяване след тежки изгаряния или шок, причинен от горещина или огън.

Mulla Mulla е пример за това как Австралийските есенции са ни дадени, за да удовлетворяват нуждите ни в тези времена, в които, поради разрушаването на озоновия слой и проникването на повече ултравиолетови лъчи в атмосферата на земята, зачестяват случаите на изгаряния и рак на кожата.

Mulla Mulla може да ни помогнем да изхвърлим натрупаната радиация от тялото си, която през последните години поглъщаме много повече отпреди.

Когато прибавим Mulla Mulla към слънцезащитния си крем, ще осигурим комфорт и защита на кожата си. Когато приемем Mulla Mulla вътрешно, ще изгоним страховете си, свързани с огъня като стихия, ще премахнем слънчевата алергия и ще сме способни да се насладим и да приемем с всичките си сетива енергията на лятото.

Ето и многото приложения на есенцията Mulla Mulla:

-защитава от слънцето (може да се слага и в слънцезащитен крем);

-при пигментиране на кожата от слънцето;

-при слънчева алергия;

-предпазва от електромагнитните излъчвания (напр. от телефони и компютри);

-при температура (приема се през 15 мин);

-при изгаряния (орално и локално);

-сухота и парещи очи;

-при хора, които не понасят горещините през лятото (намалява въздействието на огъня и слънцето и ни помага да се чувстваме комфортно);

-когато има усещане за горещина в тялото (напр. вагинит, екзема, топли вълни по време на менопауза, топлинен удар и възпаления);

-за освобождаване от статичното електричество, което се абсорбира по време на летене, особено при кацане;

-при снимане на рентген (да се приеме веднага преди и след снимането, не позволява на тялото да абсорбира радиацията);

-при лъчетерапия (непосредствено преди терапията сутрин и вечер);

-при страх от огън и горещи предмети, при хора преживяли травмиращо събитие свързано с огън.


Mulla Mulla участва в състава на Solaris Essence (комбинация от три цветни есенции), предложена от Иън Уайт, като комбинация „Срещу претопляне“.

Приложението й отново е свързано със слънцето, огъня и горещината:

  • да се приема преди излагане на слънце;
  • при снимане на рентген (да се приеме веднага преди и веднага след снимането, не позволява на тялото да абсорбира радиацията);
  • при изгаряния – орално и локално през 10-15 мин.;
  • при температура;
  • при хора, изпитващи страх от огън.

Страхотно облекчава емоционалния страх и дистрес, свързани с топлина, огън и слънце. Отлично средство за лесна употреба през лятото и дълго излагане на слънце.


Друга комбинация от Австралийски цветни есенции, която би ни била много в полза през летния сезон, а и не само, е Travel Essence “Път и пътешествия”

Приложението на есенцията благоприятства преодоляването на неразположението, свързано с всички форми на пътуване, но най-вече въздейства върху проблемите, които се появяват при дълги полети. Обира електромагнитността при самото лете. Есенцията помага на човек да пристигне до крайната точка на пътуването си балансиран и готов да продължи с плановете си. Помага на тялото да се адаптира към новите условия.

Travel Essence “Път и пътешествия”

  • при проблеми, възникващи по време на пътуване (напр. самолет, кола, кораб и т.н.) – да се приема на всеки час по време на път;
  • позволява на пътуващите да пристигнат на дестинацията балансирани и да се адаптират лесно към новото място и новото часово време;
  • при гадене;
  • по време на летене да се предотврати абсорбирането на гама радиацията.

И разбира се, не мога да пропусна Emergency Essence, когато сме на път. Тя според мен е хубаво да е с нас навсякъде, дори аз съм си сложила в едно малко шишенце в дамската чанта. Ето тук може да прочетете за нея.

Ако статията ви е харесала, ударете един лайк, споделете я с приятели, за да сме полезни на още хора или like👍-нете страницата ми

Благодаря! Бъдете здрави и усмихнати!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
error: Content is protected !!