Връзки и сексуалност – в какво могат да са ни от полза Австралийските цветните есенции?

На първо място може да започнем с това, че много жени в сериозни връзки се чувстват доста неудовлетворени, защото партньорът им не комуникира с тях. Цветните есенции могат да помогнат на такива мъже, които не споделят мислите и чувствата си, или са напълно откъснати от всякакви емоции, да се доверят и да почувстват, че е безопасно да разкрият дълбоката си същност, да изразят по-нежната си страна и да отворят сърцето си.

Ревността, също е голям проблем при доста връзки. Цветни есенции могат да помогнат на ревнивите хора да се справят със силните чувства, които ги обземат, както и да бъдат от полза, ако ревността е съчетана с шока да видиш любимия човек в компанията на друг.

При много жени загубата на девствеността може да предизвика много силни емоции – като страх или ужас (от забременяване, болести, или младежи, които се страхуват, че родителите им ще разберат).

За младежите, които много се тревожат и притесняват дали правят каквото трябва, дали се целуват както трябва, или пък какво си мислят другите за тях. За някои от тях ходенето по срещи и рискът да бъдат отблъснати е сериозен източник на стрес.

Доста млади и неопитни хора могат да се окажат в ситуация, от която се чудят как да се измъкнат, поради връзка, която не знаят как да приключат, защото не искат да наранят другия човек, но се чувстват, като хванати в капан.

Има доста хора, които срещат трудности в общуването си с противоположния пол.

Някои хора губят надежда,че ще си намерят партньор, след поредица разочарования от връзки, които са приключили твърде бързо или не са били удовлетворяващи, или след дълъг период на самота.

Други пък се сблъскват с едни и същи проблеми във всичките си връзки. От полза ще им е есенция, която помага да се научат от опита си, за да не им се налага повече да създават подобни ситуации.

За съжаление, има и доста травмиращи преживявания и за двата пола, като изнасилването и сексуалния тормоз.

Двойки, които не могат да решат дали да имат дете или просто отлагат създаването на семейство, защото се страхуват от отговорността, свързана с отглеждането на деца.

За много жени, след като родят, е трудно да балансират ролята на майка с тази на съпруга, посвещавайки цялото си време на децата и откъсвайки се сексуално и емоционално от партньора си.

При липса на интерес към партньора и неспособност за създаване на близост.

Много мъже и жени не създават никакви постоянни връзки. Веднага щом първоначалното сексуално привличане започне да намалява, те се оглеждат за нови завоевания. С цветните есенции може да се постигне прекъсване на този модел на поведение.

През живота си човек преминава през големи биологични промени, като пуберитет, бременност, родителство, менопауза и пр. С цветните есенции можем да преминем по-леко и спокойно през тези промени.

В тези и още много други събития и емоции, придружаващи живота на всеки един от нас, Австралийските цветни есенции могат да са ни от полза.

Ако статията ви е харесала, ударете един лайк, споделете я с приятели, за да сме полезни на още хора или like👍-нете страницата ми

Благодаря! Бъдете здрави и усмихнати!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
error: Content is protected !!